Detalii de Livrare si Plata

Livrare

Termenul de livrare este intre 1 si 4 zile si este conditionat de modalitatea aleasa. Prin curier: max. 24h pentru anumite localitati (aici lista completa: http://www.nemoexpres.ro/AG0.asp) sau max. 48h pentru localitatile adiacente. Prin Posta Romana: 2-4 zile lucratoare.

Comenzile primite cu cel putin doua ore inainte de inchiderea programului vor fi livrate in aceeasi zi. In caz contrar, comanda va fi expediata in urmatoarea zi lucratoare .

Comenzile intrate vineri pana la ora 12.00 pot fi livrate inclusiv sambata prin curier. Rugamintea este sa ne mentionati acest lucru

Comenzile primite sambata si duminica sunt expediate luni.

Produsele comandate se livreaza in toata tara. Livrarea se face in functie de modalitatea aleasa: prin Posta Romana sau curier NEMO Expres.

Costurile transportului sunt calculate luand in considerare greutatea coletului, modalitatea de livrare (Posta Romana sau curier), precum si modalitatea de plata (ramburs, ordin de plata sau PayU). Ele pot fi vizualizate in “Cosul meu”.

Ridicare de la sediu

Pentru clientii din Bucuresti, exista si posibilitatea de ridicare de la sediu, Str. Louis Blanc nr.16 (Intrarea de pe str. Duiliu Zamfirescu ! ).

Intervalul orar in care ne gasesti este:

10.00 – 16.00 Luni, Miercuri, Vineri

13.00 – 19.00 Marti si Joi

Plata

Posibilitatile de plata oferite de Tinker.ro sunt: Ordin de plata si Plata prin ramburs

Ordin de plata

Daca alegi acest tip de plata, vei primi detaliile contului Tinker pe mail pentru efectuarea platii. Dupa confirmarea platii produsele vor fi livrate la adresa de livrare. Mentionam ca pentru efectuarea tranzactiei, fiecare banca percepe o taxa suplimentara pentru serviciul prestat. Comisionul bancii variaza in functie de modul efectuarii platii: la ghiseul bancii (10 lei - enorm!!) sau online.

Plata prin ramburs

Ai posibilitatea sa platesti la ridicarea coletului sau a produselor de la sediul nostru. Costurile livrarii si platii prin ramburs le poti vizualiza intrand pe “Cosul meu”.

Pentru orice lamuriri, nu ezita sa ne contactezi la adresa support@tinker.ro.