Noutati surpriza: Monica Allegro revine la Tinker!

29 Aprilie 2013

.

Rama oglinda cu Sospeso…………..Locatie: Bucuresti, Strada Louis Blanc, nr 16 (intrarea prin Str. Duiliu Zamfirescu)

…………..Perioada desfasurare : 25 – 26 mai 2013

………….Inscrieri : 29 aprilie – 17 mai 2013

.

.

.

Nu a trecut bine un an si iata ca Monica Allegro are din nou placerea sa revina pe plaiuri mioritice si sa ne invete noutatile in materie de Sospeso Trasparente!

Daca nu ai aflat inca, Monica Allegro este cea care a inventat si brevetat Tehnica Sospeso Trasparente. Cu ajutorul acestei tehnici putem sa accesorizam obiecte de tip 3D. Rezultatele sunt spectaculoase, fara indoiala! Ca sa te convingi de cele spuse de noi, te invitam pe pagina noastra de Facebook pentru a admira rezultatele participantelor noastre de anul trecut.

Asadar, vine din nou la tine sansa sa inveti Sospeso “ca la carte”,  direct de la maestra! De data aceasta, am pregatit pentru tine alte surprize. Temele sunt diferite fata de anul trecut, provocarea a crescut, iar rezultatele, speram noi, vor fi pe masura asteptarilor.

Am planuit in total cinci ateliere care se vor desfasura in perioada 25-26 mai 2013. Ai mai jos detaliile necesare pentru fiecare. Mentionam ca temele atelierelor nu se repeta si ca fiecare dintre ele va aduce un element de noutate.

Sambata, 25 mai

10.00-12.00 – Sospeso Trasparente cu servetel – Taxa de participare: 140 lei/persoana

13.00-15.00 – Sospeso Trasparente cu textil – Taxa de participare: 160 lei/persoana

16.00-18.00 – Sospeso Trasparente cu rasina si hartie de orez – Taxa de participare: 180 lei/persoana

Duminica, 26 mai

10.00-12.00 – Sugar Wire – Taxa de participare: 160 lei/persoana

13.00-15.00 - Sospeso Trasparente efect gheata pe bijuterii – Taxa de participare: 180 lei/persoana

 

Daca doresti sa participi la mai multe cursuri, am pregatit si o reducere pentru tine: 3 cursuri – 50 lei discount, 4 cursuri – 70 lei discount, iar 5 cursuri – 100 lei discount din suma totala.

Pentru a-ti rezerva locul la workshop, pe langa mesajul de confirmare la: office@tinker.ro este necesara si achitarea unui avans de 50% din valoarea cursului. Mare atentie, inscrierile se fac doar pe mail! Detaliile pentru plata le vei primi pe e-mail ca raspuns la confirmarea de participare. Restul de 50% vor fi achitati in ziua cursului (la fata locului).

Inscrierile se fac in perioada 29 aprilie – 17 mai. In cazul in care dupa 17 mai  vor mai ramane locuri neocupate, se prelungeste perioada inscrierilor pana joi, 23 mai, dar nu se va mai aplica formula de discount.

Taxa de participare aferenta fiecarui curs este pe persoana si acopera costul materialelor folosite.

Acestea fiind spuse, te invitam sa iei parte alaturi de noi si de Monica la o experienta unica. Revenim cat de curand cu detalii despre fiecare workshop in parte. Asadar, fii cu ochii pe noi! ;)

 

3 comentarii

  1. Anca spune:

    Suuuuuuper !!
    Din pacate am ratat-o anul trecut. Sper ca ma pot organiza astfel, ca sa ajung si eu in Bucuresti la cursurile mult asteptate !!!

  2. Echipa Tinker spune:

    Buna Anca, te asteptam cu mare drag :D

  3. [...] obiecte de tip 3D. Rezultatele sunt spectaculoase, si daca vreti sa invatati si voi acest procedeu, Tinker organizeaza in perioada 25-26 Mai un workshop de Sospeso Trasparente sustinut chiar cu persoana [...]

Feed RSS pentru acest articol.

Comentariile sunt oprite pentru moment.